topbar.jpg

Konseptointi

- Onko sinulla tuoteidea vailla toteuttajaa tai haluatko uusia ajatuksia ja näkökulmia tuleviin tuotteisiisi?

Konseptointi - Erotu eduksesi

Konseptoinnin merkitys tuotesuunnittelussa ja toteutuksessa on kasvanut entisestään viime vuosina, johtuen osaksi kiristyneestä kilpailusta kuluttaja elektroniikka markkinoilla - Laitteiden tulee olla miellyttävän näköisiä mutta myös ergonomi ja käytettävyys ovat suurelta osaltaan luomassa kuluttaja kokemusta.

Olennaisena osana konseptointi toimii teollinenmuotoilu, jossa keskitytään tuotteen ergonomiaan, visuaaliseen ulkonäköön ja arvioidaan kuinka tuote saadaan erottumaan edukseen kilpailijoista.

Hyvin tehty konseptointi säästää varsinaista tuotekehitysaikaa, sillä tuotteen toteuttamiseen liittyvät haasteet pyritään kartoittamaan heti alussa. Konseptoinnin tuloksena saadaan alustavat muotoilu- ja mekaniikkakuvat, joilla voidaan jo tehdä alustavia markkinatutkimuksia.Konseptointivaiheessa kartoitetaan vaihtoehtoisia toteutus tapoja ja malleja tuotteelle, sekä mietitään jokaisen vaihtoehdon hyvät että huonot puolet. 
 
Prototyypit - Työkalu markkinoinnin tueksi
Yrityksemme yhteityökummaneina pikamallien ja prototyyppien valmistuksessa toimivat tahot ovat tarkoin valittu, jotta asiakkaille voidaan toimittaa laadullisesti mahdollisimman lähelle lopputuotetta olevia prototyyppejä. Valitsemme puolestanne oikeat valmistus menetelmät riippuen halutaanko prototyypiltä paras toiminallisuus ja kestävyys vai paras mahdollinen visuaalinen ulosanti.
Pystymme valmistuttamaan prototyyppejä seuraavita materiaaleista:
  • Muovi(ABS, PC, Nylon)
  • Alumiini
  • Titaani
  • Bronssi
  • Teräs
  • Silikoni

product-sketch-iphone-exploded-view.jpg